Om NewSeed

Vi är NewSeed

Webb-, app- och systemutvecklare som förverkligar idéer och älskar omöjliga problem

I västa Lund, ett stenkast från Nova Lund - där sitter NewSeed. Företaget startades år 2009 och har med stadig takt vuxit till att vara ett stabilt team på 10 personer. Vår kundbas sträcker sig från nyföretagare med ambitiösa idéer om hur de ska lösa problem i samhället - till globala koncerner som vill finansiera stora IT-lösningar som ska kunna användas i hela firman. Gemensamt för alla våra kunder är att vi förverkligar deras idéer och använder toppmodern IT för att optimera deras verksamheter.

TEAMET BAKOM PRODUKTEN

Magnus Lindgren

Grundare/ VD

Magnus är grundaren av NewSeed och har över 25 års erfarenhet av webbutveckling. Det var även Magnus som kom på idén för denna integration då han helt enkelt själv var i behov av den för att sköta NewSeeds ekonomi. 

Magnus Nilsson

Teknisk projektledare

Magnus är den som leder arbetet med att utveckla integrationen vidare. Han är den kundsupporten kommer vända sig till för att få svar på de tekniska frågor ni har om integrationen.

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.