Fortnox till Google Sheets

Få full kontroll över ditt företags ekonomi

Hur går ditt företags ekonomi
- egentligen?

Troligtvis har du en hyfsad överblick. Men vet du säkert?

Vet du hur ni ligger till, vart ni är på väg, vilken hastighet ni har framåt, vilka åtgärder ni behöver sätta in, hur er situation kommer se ut om ett halvår? Är det viktigt för dig att veta det? Eller räcker det för dig att ha en hyfsad överblick?

Eller är du kanske den som redan har en perfekt överblick, som noggrant sedan år tillbaka knappat in era viktiga siffror i ett kalkylark och bygger de figurer och prognoser som ger er verktygen att planera för era investeringar och sköta er ekonomi. Kanske tycker du att det är värt tiden det tar att manuellt lägga in alla dessa siffror, för den inblick och kontroll det ger dig över er ekonomi. Eller kanske gör du det helt enkelt för att du måste, för att kalkylark är ett nödvändigt verktyg för ert företag.

Få de program du jobbar i att jobba med varandra

På NewSeed ville vi ha en perfekt överblick, men utan att behöva lägga tid på att manuellt skriva in månadens alla ekonomiuppgifter i ett kalkylark. Vi använde ju redan Fortnox och skrev in alla viktiga uppgifter där – precis de uppgifter som vi ville använda för att göra beräkningar för företagets ekonomi. Så vi byggde en integration mellan Fortnox och Google workspace. Med denna kan vi nu få ut all data som vi lagt in i Fortnox, under alla år vi har gjort det, till kalkylarket Google Sheets.

Fortnox export alternativ

Vill du ha fler möjligheter?

Det är fullt möjligt att få programvaran specialanpassad efter er behov. Kontakta NewSeed för mer information.

Fortnox enkelhet och säkerhet, kombinerat med flexibiliteten och möjligheterna med Google Sheets

Google Sheets, som ju är Googles internet-variant av Microsoft Excel, är precis som Fortnox en molntjänst. Det underlättade för att koppla ihop dem. Att det är en molntjänst möjliggör också för företagare att dela mellan kollegor, dela externt, presentera live, och nå från vilken dator som helst som har internetuppkoppling. Det är också en del av Google Workspace, som ja, ju är ett tjänstepaket perfekt utformat för att möte företagares behov. 

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö. För ytterligare information se www.fortnox.se.